Packs

 

Zelfs als u niet onmiddellijk kan investeren in het grote werk, bijvoorbeeld omdat u als kleinere ondernemer uw eerste stappen zet in de communicatie, voorzien we goede oplossingen op het niveau van een professioneel full-service communicatiebureau: onze Packs. Dat zijn vooraf gedefinieerde oplossingen aan een vaste prijs die telkens een specifiek communicatie-aspect aanpakken. Zowel online als offline. Want ook zulke oplossingen helpen ondernemen.

 

Online packs

 

Brand Packs

Consultancy

 

De 360° aanpak op maat voor uw merk, dienst of product. We beginnen van nul, analyseren uw problematiek en reiken one-off oplossingen aan die u helpen om uw specifieke objectieven te realiseren.

Solutions

 

Zelfs als u niet onmiddellijk kan investeren in het grote werk, bijvoorbeeld omdat u als kleinere ondernemer uw eerste stappen zet in de communicatie, voorzien we goede oplossingen op het niveau van een professioneel full-service communicatiebureau: onze Packs.

Business Ideas

 

Soms draaien we de zaken om. Dan wachten we niet op een briefing van een bepaalde klant, maar bedenken we zelf concepten zodat adverteerders opportuniteiten krijgen.